Інформація
Пошук

Алюмінієвий скотч

Алюмінієвий скотч - це виріб, що має фольгированную лицьову сторону і самоклеючий шар як в звичайному скотчі. Фольгированная поверхню алюмоскотча відповідає за відображають властивості даного вироби, що грає важливу роль при монтажі із застосуванням алюмоскотча термоізол. Все фольговані утеплювачі монтуються за участю кріпильних засобів: дужок, шурупів або цвяхів, але найпростіше і зручний засіб монтажу - алюмінієвий скотч. Саме його фольгированная поверхню дозволяє домогтися рівномірності відбиває утеплювача в місцях стику і з'єднання. Алюмінієвий скотч - універсальна монтажна стрічка, яка складається з таких шарів:


- фольга алюмінієва полірована


- ПЕТ-плівка з нанесеним клеїть складом


Завдяки міцній ПЕТ-плівці, що лежить в основі вироби, алюмоскотч тримає форму, не розтягується, перешкоджає деформації фольги. Скотч відмінно працює в різних погодних умовах. Якраз термостійкість фольгованого скотча створює важливу перевагу перед іншими видами самоклеючих матеріалів. Алюмоскотч тримає свої властивості при морозі в -30 до нагрівання поверхні в + 120ºС. Спеціальні добавки в клейовому складі роблять алюмоскотч стійким до механічних впливів, температурних перепадів, атмосферної вологості, хімічних реагентів. Саме тому алюмінієвий скотч застосовується в процесі утеплення (укладання фольгованої теплоізоляції, укладання теплої підлоги з фольгированной плівкою), в ремонті побутової техніки, Автослюсарний справі (тимчасовий захист подряпин, тріщин, сколів, герметизація деталей). Цей скотч характеризується відмінною адгезією з поверхнями різного роду (фольга, пластик, метал, дерево, скло). Еластичність скотча дозволяє застосувати його в монтажі повітропроводів, гофровентіляціі, ремонті труб, радіаторів, залізних виробів, пластикових деталей, а також використовувати для обмотки - як засіб ізоляції.


Розрізняють алюмоскотч таких видів:


- алюмінієвий звичайний (фольга алюмінієва з липким шаром)


- армований алюмоскотч (з додаванням волокон або сітки в основі - для посилення міцності властивостей)


Обидва види - вологонепроникні, шар-самоклейка не втрачає якостей в ході використання, при ширині рулону 5 см, довжині - 40 м, а товщина скотча 80 мікрон. Скотч алюмінієвий необхідний засіб в службі автомобілісту, будівельнику, і будь-якій людині в побуті.

1100