Інформація
Пошук

Огляди

Чому варто вибирати саме LED освітлення 12 В?
Покоління лампочок розжарювання давно згасає, хоч вони і залишалися основним джерелом світла протягом багатьох років. Тепер же варто дивитися далі, і вибирати світлодіодні джерела з абсолютно іншим принципом роботи. І сьогодні таких джерел може бути багато - світлодіодна стрічка, лінійка, лампочка, прожектор, світильник і багато іншого.
542
Світлодіодні лінійки - ідеальний варіант підсвічування
Багато хто з фахівців по Лід висвітлення скажуть, що світлодіодна лінійка 12 Вольт буде ідеальним варіантом для більшості варіантів підсвічування. І не дарма, адже виробник створив воістину зручний і довговічний товар, який не гнеться, встановлюється на рівну поверхню і ефективно відводить тепло. За своєю структурою лінійка LED дуже схожа на всім відому стрічку, але серед них є ряд відмінностей.
530
Світлодіодний модуль в індустрії LED освітлення
В індустрії LED освітлення досить поширеним вважається світлодіодний модуль. В першу чергу він буде актуальний для створення світиться рекламної продукції, адже модуль невеликий і дуже яскравий. Маючи в своєму розпорядженні кілька таких модулів в послідовному порядку, можна створити підсвічування різних вітрин, об'ємних літер, рекламних вивісок. В основу можуть бути побудовані діоди в кількості як кілька штук, так і одинарний великий діод.
554
Ремонт і діагностика світлодіодної стрічки
Такий елемент підсвічування як світлодіодна стрічка здатна видати величезний світловий потік і працювати протягом довгих років без втрати властивостей. Але навіть незважаючи на всі значущі переваги, таке освітлення може поламатися, а причин тому може бути багато.
1627
Недоліки світлодіодної стрічки 220 В
    Якщо ви подивіться на асортимент світлодіодної стрічки, то помітите величезну кількість характеристик і сотні представлених моделей. Вибрати правильну часом не так просто, але в першу чергу потрібно дивитися на напругу, яка потрібна для майбутньої стрічки. Бувають показники 12 і 220 В, у другому випадку стрічка здатна працювати без блоку живлення, підключення можливе безпосередньо.
672
Настінні і стельові LED світильники
    Накладні різновиди світильників і панелей використовуються досить давно, адже це відмінний спосіб створити швидке і просте освітлення в більшості приміщень. Таким чином, вам не доведеться робити отвір у стелі щоб встановити світильник, накладна версія просто розташовується на поверхню і закріплюється саморізами. Підібрати  накладні світильники або панелі  можна в нашому інтернет магазині Електрики, ціни приємно здивують. 
1345
Кабельне кріплення: кабельна стяжка
    Монтажні вироби можуть пропонуватися найрізноманітнішим асортиментом, і кабельна стяжка є одним з найбільш простих і при цьому ефективних способів закріпити певний об'єкт. Основне його призначення - з'єднання і кріплення кабелів при виконанні робіт по електромонтажу.
666
Розетки і їх монтаж
    Розетка це основний елемент при виконанні електромонтажних робіт, адже без неї неможливо підключити до мережі більшу частину електричних приладів. І тому вибору розетки слід присвятити особливу увагу, так як виробники сьогодні випускають десятки варіантів з різними характеристиками і якістю. Врізні розетки можна по праву назвати найбільш вдалим варіантом, так як ви можете максимально гармонійно вписати таку розетку в інтер'єр приміщення. 
656
Правильний і довговічний монтаж LED продукції
Робота світлодіодної стрічки можлива протягом декількох років, але щоб виріб функціонувало справно його потрібно правильно встановлювати і забезпечувати належний захист. Саме тому найкращим варіантом буде покупка профілю для світлодіодної стрічки.
762
Світильники світлодіодні вбудовувані
    Вбудований світлодіодний світильник це досить популярна деталь при облаштуванні дизайну інтер'єру, адже виріб практично не заважає і відмінно виглядає в більшості приміщень. Щоб на виході виходив відмінний і якісне світло, застосовується спеціальна технологія з вузьким діапазоном світлового спектру.
724
Електричні подовжувачі
    Мережеві  подовжувачі  і колодки є відмінним варіантом для зручного та ефективного використання електричних приладів. Подовжувач може виконувати кілька різних функцій, головна з яких - підключення побутових приладів в місці, зручному для користувача.
865
Який бренд лампи розжарювання краще?
    Існує безліч виробників класичних  лампочок розжарювання , вони хоч і практично вийшли з моди і майже не використовуються, шанувальники дешевих освітлювальних приладів все одно бажають купувати перевірені товари від перевіреного виробника. Ще в СРСР випускали відмінні лампочки розжарювання, їх якість була на високому рівні, а ціна дозволяла купити кілька штук з запасом. У радянському союзі робили лампочки під різний напруга - для сільської місцевості підходили 215-225 Вт, для інших цілей можна було вибрати лампочки на 220-230 Вт або 235-245 Вт.
762
Пластикові монтажні коробки
    Монтажна коробка це досить популярне виріб в електротехнічної сфері, адже щоб проводка в приміщенні зручно і правильно розташовувалася, потрібно забезпечити їй належну доступність і безпеку. І пластикова коробка ідеально підходить для цього. Її к...
990
Світлодіодна стрічка і її експлуатаційні переваги
    У світі електротехніки існує багато оригінальних виробів, які використовуються в якості джерел світла. Сьогодні найбільш популярними вважаються LED-стрічки. Вони дозволяють реалізувати будь-які дизайнерські задуми. Вироби такого виду дозволяють вносити особливий штрих в оформлення інтер'єру квартири, меблевих предметів, транспортних засобів, штучних водойм, рекламоносіїв.
722
Алюмінієвий кутовий профіль для установки світлодіодних стрічок
Профілі для установки світлодіодних стрічок дозволяють істотно розширити сферу їх застосування, спростити монтаж і навіть збільшити термін служби джерела світла. Виготовлені з анодованого алюмінію, представлені профілі відмінно підходять для будь-яких завдань, а їх кутова конструкція дозволяє реалізовувати унікальні проекти підсвічування.
705

Показано з 1 по 15 із 17 (всього 2 сторінок)