Інформація
Пошук

Світлодіодні прожектори і область їх застосування

Світлодіодні прожектори завдяки чудовим експлуатаційним характеристикам і економічності набули широкого поширення при облаштуванні вуличного освітлення та ландшафтного підсвічування. Яскраві і потужні вироби оснащені антивандальним корпусом, тому їх можна використовувати в під'їздах, на вулицях, на дорогах, вони незамінні для освітлення складських і торгових об'єктів, промислових територій і т. Д. На сайті  http://elektreka.com.ua/svetilniki / prozhektor-svetodiodnyy / представлений широкий вибір світлодіодних прожекторів різної потужності.


При необхідності ви можете вибрати моделі з датчиком руху або з посиленим захистом, які можна використовувати для підсвічування штучних водойм, при цьому IP повинен бути вище 67.


Залежно від площі території, яку необхідно висвітлити, ви можете вибрати прилади з різним рівнем потужності:



  • якщо вам необхідно організувати освітлення на території до 50м2, тоді вибирайте побутові моделі з одним або декількома діодами, загальна потужність яких не перевищує 100 Вт;

  • для промислових територій, які займають велику площу, рекомендовано вибирати надпотужні моделі, номінальна продуктивність яких 300-600 Вт;

  • якщо вам необхідно зробити акцент на об'єкт при облаштуванні ландшафту або підсвітити фасад, то можна використовувати переносні моделі.


Переваги світлодіодних прожекторів


Використання інноваційних технологій при виготовленні світлодіодних прожекторів, дозволяє їм створювати гідну конкуренцію існуючим освітлювальних приладів. Основна особливість LED приладів полягає в їх економічності, яка досягає 65%, якщо порівнювати їх з роботою галогенних аналогів. Їх напруга може досягати AC85-265V, завдяки чому рівень освітленості і якість їх роботи не буде погіршуватися при скачках напруги. Галогенні і лампи розжарювання не можуть похвалитися такими характеристиками.


Не менш важливим є той факт, що світлодіодні прожектори практично не нагріваються, тому вони відповідають всім правилам пожежної безпеки. Термін служби виробів розрахований на 50 000 годин з погіршенням яскравості всього на 5% за весь період. Окремо хочеться сказати про екологічну безпеку приладів, так як їх конструкція не містить шкідливих металів, а в процесі роботи вони не виділяють УФ і ІФ промені. Моделі оснащені антивандальним корпусом, що дозволяє їх використовувати у вуличних умовах.

653