Інформація
Пошук

SMD прожектор 50w для вуличного освітлення

SMD прожектор 50w для вуличного освітлення


    SMD прожектор 50w активно користується попитом на сучасному ринку. Це обумовлено його надійністю, потужністю і зручністю в експлуатації. Світлодіодні джерела світла мають максимальну популярність, вони випромінюють яскраве і приємний, природний для ока людини, світло, і дуже довговічні.


    Світлодіодний прожектор smd 50w ідеальний для вулиці володіє:


    • герметичність металевим корпусом і міцним склом, що захищає пристрій від вологи, пилу та інших зовнішніх факторів;

    • Великим радіатором;

    • Оновленої smd матрицею, яка забезпечує ефективне відведення тепла від кристала;

    • Виключним якістю, довговічністю і надійністю;

    • Ступенем захисту від зовнішніх впливів ip 65;

    • Яскравим світлом;

    • Спеціальним механізмом, за допомогою якого можна змінювати кут нахилу приладу;

    • Кутом світіння 120 градусів і ефективним скляним розсіювачем, що дозволяє створювати рівномірне освітлення без тіней і яскравих світлових плям;

    • Можливістю змінювати колір світла;

    • Можливістю дистанційного керування.


    Технології led допомагають значно економити витрати електроенергії. Важливо, що світлодіодний прожектор smd 50w не тільки зручний, але і вигідний, він дозволяє економічно, і при цьому максимально ефективно і якісно висвітлити територію біля будинку, міську площу, парк, сквер або цілу вулицю, а також такі об'єкти як будівельний майданчик, парковка , автостанція, авто або залізничний вокзал. Він зможе ефектно підсвітити архітектурні об'єкти, елементи будівель, фонтани, рекламні банери і білборди.


    SMD прожектор 50w безвідмовно працює при широкому діапазоні температур від -40 до +40 градусів за Цельсієм, відповідає вимогам пожежної безпеки і абсолютно екологічний.


    Світлодіодний прожектор smd 50w має високу ступінь захисту ip 65, за що його називають прожектором ip 65 led. Він здатний справно функціонувати навіть при низьковольтному напрузі 180 В, якісний і довговічний.


    Будучи незалежним джерелом, він складається з блоку живлення, самого світлодіода і радіатора для охолодження приладу. Світлодіодні лампи виготовляються з високоякісної пластмаси і надзвичайно довговічні. Інноваційний пристрій повністю відповідає всім вимогам сучасного освітлення, підійде як для приватного використання в своєму будинку, так і для використання на виробництві або в громадських місцях.


    Інтернет-магазин LED освітлення Ledstorm.ua пропонує найширший асортимент led світлотехніки за найкращими цінами від виробника. Тут ви зможете купити світлодіодні прожектори smd, при бажанні попередньо отримавши розгорнуту консультацію у менеджера компанії. Підбір примірника йде виходячи з того, якою буде його пряме призначення. Вся пропонована продукція найвищої якості, сертифікована, зарекомендувала себе на ринку led товарів. Вигідні ціни від виробника, якість сервісу і швидкість обслуговування а також оперативна доставка в Київ, Харків, Одесу та інші міста України дозволять кожному покупцеві підібрати у нас для себе відповідний товар.

813