Інформація
Пошук

Особливості та переваги LED-ламп

Лед-лампи стали досить популярним освітлювальним приладом останнім часом, поступово витісняючи звичні лампи розжарювання. Вони являють собою напівпровідникові вироби, які трансформують у світ електричну напругу. Складаються з безпосередньо світлодіода, кристала і оптичної системи. Купити світлодіодні лампи в Харкові недорого пропонує інтернет-магазин «Світлотехніка».

У чому переваги пристосувань?

Фахівці в області освітлювальних приладів виділяють кілька незаперечних переваг техніки на основі LED, завдяки яким вони і завоювали ринок за короткий термін. це:

  • Відсутність ультрафіолетового випромінювання. Воно негативно впливає на людський зір, здатне зашкодити тканини ока. Зі світлодіодами все інакше: навіть якщо ви уважно подивитеся на лампу, нічого страшного не трапиться.
  • Економічність в плані споживання електроенергії. Якщо порівнювати рівень освітлення, то лампочки світлодіодні потужністю в 10 Вт можна порівняти з лампою розжарювання на 100 Вт.
  • Практично повна відсутність тепловиділення. Це означає, що немає ризику обпектися, випадково доторкнувшись до лампи, не потрібно чекати певний час, поки вона охолоне, щоб замінити. Додаткова перевага - зниження витрат на кондиціонування приміщення, що особливо актуально для офісів.
  • Тривалий термін служби. Традиційну лампу розжарювання необхідно було міняти раз в кілька місяців. LED-пристосування розраховане на роботу до 50 тисяч годин, що в середньому становить 10 років.
  • Екологічна безпека. При виробництві не використовуються шкідливі елементи (наприклад, ртуть), а тому вироби можуть експлуатуватися навіть в дитячих кімнатах.

Єдиним недоліком LED-виробів споживачі називають ціну. Вона дійсно вище, ніж ламп розжарювання. Однак застосування сучасних пристроїв дозволяє заощадити в майбутньому.

Чому варто купувати лампи в компанії «Світлотехніка»?

Фірма давно працює на ринку освітлювальних приладів. Вона пропонує якісні LED-лампи (Харків) від відомих виробників. Співпраця з брендами безпосередньо дозволяє встановлювати доступну вартість і надавати сертифікати на товари.

Щоб замовити продукцію, зв'яжіться з менеджером компанії «Світлотехніка» за контактами, вказаними на офіційному сайті. Також ви можете оформити замовлення онлайн.

763