Інформація
Пошук

Кабель силовий ВВГПнг ВВП ППВ

    При бажанні облаштувати ефективне освітлення або досягти безпечної роботи електромережі, багато хто звертається за якісними проводами і кабелем . Саме тому в Україні передбачено кілька популярних видів, які описують певне застосування і мають специфічні властивості. Серед найбільш затребуваних відзначаємо дроти ВВП, ВВГ і їх різновиди. 

    При виборі кабелю насамперед слід уточнити такі нюанси: 

    • прокладка буде зовнішня чи внутрішня; 
    • матеріал кабелю мідь або алюміній; 
    • кількість жив; 
    • з наявністю одинарної або подвійної ізоляції; 
    • тип жив монолітні або гнучкі.

    Багато також задаються питанням, якого виробника вибрати щоб не помилитися в якості. Насправді різниці в них особливої немає, подібна продукція відповідає стандарту ГОСТ, тому має повне відповідність правилам безпеки та якості. Якщо потрібно провести монтаж електромережі в пожежонебезпечних приміщеннях або будинках з дерев'яною конструкцією, зверніть увагу на кабелі ВВГнг і ВВГ нг-д. Першим є негорючим кабелем, другий негорючий з відсутністю виділення диму. 

    ППВ провід
    Ще одна з популярних різновидів, призначена для електричних установок і має ПВХ ізоляцію. Відмінний варіант для монтажу в освітлювальних і силових мережах, непогано підходить для монтажу механізмів і машин, чиє напруга не перевищує 450 В і частота максимум 400 Гц. Чи не відрізняється гнучкістю, тому призначений для негнучкого монтажу. 

    ВВП
    Плоский тип проводу, має ПВХ ізоляцію і відповідає сучасним стандартам ГОСТ. Використовується в електричних установках з максимальною напругою 380 В або постійною напругою максимум 1000 В. Непоганий варіант для монтажу в стіни, під штукатурку. Розрізняють два основні підвиди: ВВП-1 для фіксованої установки, ВВП-2 для місць з можливими вигинами.

899